Terug naar overzicht

Citroen Brommobiel AMI POP VERKOCHT !!

Incl. BTW Op aanvraag

Citroen Brommobiel AMI POP VERKOCHT !!

Op aanvraag Incl. BTW

25 KM Tellerstand
Handgeschakeld Transmissie
2023 Bouwjaar
Elektrisch
Brandstof
Toon alle specificaties
Elektrisch 2023 Handgeschakeld 25 KM
Deel deze advertentie:

Afleverpakketten

VIA BOVAG PAKKET
Nieuwe APK
Bovag 40-Puntencheck
BOVAG Afleverbeurt
12 maanden BOVAG Garantie
Onderhoudsbeurt volgens Fabrikant
Nieuwe APK
Half vol Brandstof
Poetsen
Matset
1 Jaar Pech Hulp Pas 24/7

Specificaties

Kenteken
NL
FRD24L
BTW of Marge Incl. BTW
Datum eerste toelating 19-09-2023
Datum eerste toelating (internationaal) 19-09-2023
APK vervaldatum APK bij aflevering
Tellerstand 25 KM
Kleur Grijs
Aantal zitplaatsen 2
Gewicht 399 kg
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Handgeschakeld
Vermogen 6 kW / 8 PK
Topsnelheid 45 km/h

Beschrijving

* Direct uit voorraad leverbaar *

* GRATIS BEZORGING DOOR HEEL NEDERLAND (OOK DE WADDENEILANDEN) !!! *


De kleine dondersteen is zo gek als een Citroën maar kan zijn en blijkt heel vernuftig in elkaar te zitten. Neem de portieren. Aan de bestuurderskant gaat de deur tegen de rijrichting open (een zogenaamde suïcide door) en aan de ­bijrijderskant zitten de scharnieren op de conventionele positie. Reden? Zo hoeft­ ­Citroën maar één soort portier te maken, dat past namelijk links en rechts. Of neem de voor- en achterkant. De panelen zijn identiek, alleen de lampen verschillen. De klapraampjes in de deuren roepen ­nostalgische gevoelens op bij voormalige 2CV-rijders en de simpele buitenspiegels hadden ook op een brommer kunnen zitten. De 14-inch wielen met banden in de maat 155/65R14 staan helemaal op de hoeken en doen niet onder voor de wielen van een vroege C1. Alles bij elkaar zet de Ami je een beetje op het verkeerde been, omdat hij er uitziet als een ‘echte’ auto. Met zijn lengte van 2,41 meter is hij tien centimeter korter dan de eerste Smart en 18 centimeter smaller. In de hoogte scheelt het één centimeter in het voordeel van de Smart.

Broekzak
In het interieur voert minimalisme hoogtij. Het infotainmentsysteem haal je uit je broekzak en klem je vast in de smartphonehouder, die zowel voor Apple als voor ­Android geschikt is. Voor de weergave van geluid ben je dan aangewezen op de luidsprekertjes in de telefoon, oordopjes of een kekke Bluetooth-speaker van Citroën. Die past in de houder achter het kleine ­instrumentarium. De info bestaat uit de ­actieradius, de snelheid, de kilometerstand en in welke modus de transmissie staat. Die bedien je met drie druktoetsen links van je stoel: D, N en R.

De zittingen doen denken aan de plastic kuipjes in een voetbalstadion, maar ze zijn wel voorzien van dunne kussens en hoofdsteunen. Er zijn druktoetsen voor de verwarming, een ventilator (in beide gevallen komt de lucht uit dezelfde sleuf onder de voorruit) en voor de alarmlichten. Om de deur weer te openen, trek je aan een oranje lus die uit het portier steekt. Ook is er een usb-poort om het infotainmentsysteem op te laden. Over opladen gesproken: dat kan alleen aan een normaal stopcontact, via een drie meter lang snoer (niet met een ­oprolautomaat) dat in de auto zit. Wat ­opvalt, is de enorme hoeveelheid beenruimte voor de passagier, die ook deels dienst kan doen als bagageruimte, want verder is er geen plek om spullen op te bergen.

Starten gaat volledig analoog, met een ­ouderwetse sleutel in het contactslot. Voet op de rem, toets D indrukken en rijden maar. De kleine Ami springt vlot en zelfs met wielspin van zijn plek en al snel zit je op de topsnelheid van zo’n 45 km/h. Doordat de ­A-stijlen ver weg staan en er veel glas is, ­ervaar je de Ami niet als klein of krap. ­Integendeel, hij doet in dat opzicht heel volwassen aan. De lage topsnelheid herinneren je eraan dat het geen echte auto is.

De Prijs is Rijklaar Inclusief afleverpakket (zie onderstaand)

24 Maanden Garantie

Pech Hulp Pas 24/7
Gratis vervangend vervoer tijdens de garantieperiode.

Autobedrijf Pompstra, voorheen Auto Oosterhof Leek, is al meer dan dertig jaar een begrip in Leek.
Wij zijn aangesloten bij Eurorepar, dit is een werkplaatsformule van Stellantis (Citroën, Peugeot, Opel en de Fiat Groep), BOVAG en NAP.
Echt een garage met een (open) dorps karakter. GRATIS LEENAUTO'S
Wij zijn geopend van Maandag tot Vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
en Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur !! TEL: 0594-517866

edwin@autobedrijfpompstra.nl / via de Whattsapp 06-52334681

Ondanks de zorg voor een correcte invoer van onze occasions, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in model, accessoires en/of opties van de geadverteerde auto