Move Citycar 45, 100% elektrisch, luxe uitgevoerd, Airco, 2 jaar garantie

  • 1 KM
  • 06 / 2021
  • Elektrisch


De MOVE CityCar biedt dé uitkomst!
De CityCar is de manier om je te verplaatsen binnen elk stads- en woongebied, een elektrische, vierwielige brommobiel dat voor verschillende doeleinden geschikt is. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. De CityCarGo PickUp en CityCarGo Van versies zijn hét alternatief voor een compacte bestelwagen met brandstofmotor.

“Verplaatsen in de stad is gemakkelijker met MOVE!”
Dankzij de compacte afmetingen van deze elektrisch aangedreven brommobiel komt u op plekken waar u met een reguliere personenauto niet kunt komen.
De CityCar geeft e-mobiliteit een nieuwe dimensie. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. De CityCarGo PickUp en Van versies zijn zelfs een serieus alternatief voor een compacte bestelwagen met brandstofmotor. Met de komst van steeds strengere milieueisen om het Co2 gehalte te verlagen zal deze 4-wieler ook in de toekomst binnen elk stads- en woongebied inzetbaar zijn…

Uitrusting
De CityCar is compleet uitgerust en de standaarduitvoering omvat: centrale deurvergrendeling, verwarmde buitenspiegels, lichtmetalen velgen, panoramadak, sound system en GPS met groot beeld- scherm en afleveringsbeurt.. Daarnaast is er een plus pakket leverbaar met airconditioning en een zonnescherm.
De standaard uitvoering bevat: Centrale Vergrendeling, Licht Metalen Velgen, Panoramadak, Sound System, GPS met Groot Beeldscherm, Metalic kleuren en afleveringsbeurt.
Verkrijgbaar in de kleuren: blauw metalic, bruin metalic, paars metalic, wit, rood, geel, appel-groen, oranje en roze

Opladen
Het laden van de accu’s gaat heel eenvoudig door middel van het ‘gewone’ 220v stroomnet. Binnen 8 uur zijn de accu’s weer volledig opgeladen (binnen 2 uur 75%) en kun je genieten van de vrijheid die de CityCar je geeft. De CityCarGo PickUp en Van zijn uitgerust met een krachtige onderhoudsvrije Lithium accu.

Veiligheid
Veilig is de CityCar en CityCarGo PickUp zeker! Een dubbele kreukelzone met rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crash bestendigheid en een zeer korte remweg.

Voor wie?
Om deze CityCar en CityCarGo PickUp en Van te besturen heb je slechts een bromfietsrijbewijs nodig. Elke persoon met een auto (en/of motor) rijbewijs mag dit voertuig uiteraard ook besturen.

Voordelen
Voor de CityCarGo PickUp en Van geldt een interessante subsidie, de M.I.A. (milieu investerings aftrek) van 13,5%. Daarnaast kunt u dit voertuig versneld afschrijven en heeft u recht op K.I.A. (klein- schaligheids Aftrek). Schoon rijden wordt zo ook nog eens voordelig!

Accu
Opladen in slechts 8 uur
Binnen 2 uur voor 70% vol

220 V: standaard stekker*
Geen speciaal stopcontact nodig.
Gewoon thuis of op de zaak opladen
*Stopcontact met NE norm

KLEUR: Blauw metallic, Bruin metallic, Paars metallic, Rood, Wit, Geel, Fluor groen, Oranje, Roze
OPTIES: Met airco

Details
BTW of Marge Incl. BTW
Tellerstand 1 KM
Aantal deuren 3
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Topsnelheid 45 km/h
Aantal sleutels 2
Opties & Accessoires

Exterieur
  • Buitenspiegels verwarmbaar
  • Centrale deurvergrendeling
  • Lichtmetalen velgen
  • Metaalkleur
  • Panoramadak
Infotainment
  • Navigatiesysteem
  • Radio
Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen of een taxatie van uw eigen brommobielen laten maken? Wij helpen u graag!

Prijs: € 11.800,-

Adres

Minicar Nederland
Dalwagen 59b
6669CB Dodewaard