Terug naar overzicht

Nissan 100 NX 1.6

Verkocht
Deel deze advertentie:
Alle tijd voor het vinden van auto die het beste bij je past
Auto direct rijklaar met duidelijke prijs
Autospecialist Danny de Hoop regelt alles voor je

Afleverpakketten

Thuisbezorgd service
Assen voor jou niet naast de deur? Laat je nieuwe auto door ons na aankoop snel bij je thuis bezorgen! Snel, veilig en gemakkelijk door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) Indien gewenst nemen we je inruilauto mee terug! I.c.m. pakket Premium slechts €149,-!
Meer informatie € 149,-
AutoHuis24 Premium
Nieuwe APK
6 maanden huisgarantie
Met dit Premium pakket van AutoHuis24 gaat je nieuwe auto bij ons grondig gecontroleerd de weg op inclusief 6 maanden AutoHuis24 garantie.
Zo krijgt de nieuwe auto een nieuwe APK-keuring en een uitvoerige onderhoudsbeurt mee.
Met dit pakket ben je er zeker van dat wanneer er zich iets aan je auto voordoet, dat het met je volgens de heldere voorwaarden wordt opgelost. Waar ook in Nederland. Reparatie mag in overleg zelfs plaatsvinden bij de lokale garage!
Meer informatie € 995,-

Specificaties

Kenteken
NL
NTND80
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 12-04-1996
Datum eerste toelating (internationaal) 12-04-1996
APK vervaldatum 26-10-2024
Tellerstand
94.502 KM NAP
Carrosserie Targa
Kleur Grijs Metallic
Bekleding Velours
Interieurkleur Grijs
Aantal deuren 3
Aantal zitplaatsen 4
Gewicht 1050 kg
Maximum massa geremd 1200 kg
Motorrijtuigenbelasting € 97 - 108 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld 5-versnellingen
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1597 cc
Vermogen 75 kW / 102 PK

Exterieur

Achterruitwisser
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Metaalkleur
Sportvelgen

Overige

100% onderhouden auto
Centrale deurvergrendeling en stuurbekrachtiging
Onderhoudsboekje

Infotainment

Radio cd speler

Interieur

Elektrische ramen voor

Beschrijving



Soms kom je ze nog eens tegen, een eerlijke echte auto waar altijd lang en goed op gepast is. Zo ook deze Nissan 100NX. Een echte Jap uit de negentiger jaren. Een Super coole coupé op basis van de Nissan Sunny. Door zijn T-Roof een erg aparte auto. Je maakt er in een handomdraai een echte Targa van en je rijdt daarmee heerlijk (half) open. Velen zullen de auto inmiddels bijna zijn vergeten! Daarom is deze 100NX anno nu een echt gaaf bezit!

Dit exemplaar is van bouwjaar 1996 en nieuw geleverd in Nederland. Hij heeft daar altijd bij een particuliere eigenaar gereden en deed dienst als 2e vervoersmiddel, dhr is helaas overleden 2 jaar geleden en de auto is toen over gegaan naar mw, welke er eigenlijk niet mee mee reed. Hij stond altijd geparkeerd in de garage. Lekker droog en warm. Misschien daarom ook wel dat de auto er nog zo goed uit ziet. Van roest is namelijk ook totaal geen sprake. Het onderhoud werd ieder jaar tijdig uitgevoerd en bijgetekend in het serviceboek. Hij is nu helemaal vol gestempeld! Zoiets zien we niet vaak meer. De kilometerstand bedraagt slechts 94.000 echte kilometers. Het NAP rapport is er duidelijk mee, deze is logisch.

De 100NX is een absoluut leuke auto om mee te rijden. Een motor loopt als een naaimachine, zo kunnen alleen Japanners motoren maken. Hij hangt fijn aan het gas en trekt best door. Je hebt in ieder geval het gevoel dat het redelijk rap gaat, het lage gewicht van de auto zal er zeker aan bijdragen. Het originele sport spoilerpakket zorgt van buiten voor de sportieve 'looks', zeker met de mooie spaakwielen.

De 100NX is een geweldige auto voor leuke ritjes, zeker wanneer je de beide daken in een handomdraai verwijderd. De originele lederen tassen om de dakdelen in op te bergen zijn aanwezig. Eenmaal open rijdt je een geweldige targa. Fun to drive!

Dit exemplaar is een geweldige youngtimer, en haast bijna uit het straatbeeld verdwenen. Hoe uniek! Wij bieden deze auto rijklaar aan, hebben reeds de techniek nagelopen en voorzien van onderhoud. Ook zijn er 4 nieuwe banden gemonteerd ivm leeftijd van de oude banden en hij opnieuw APK-gekeurd. De Nissan gaat rijklaar op weg en de vraagprijs is inclusief 21% BTW!

Maak nu een afspraak voor een overtuigende kennismaking!
# Bel 085 - 060 22 24
# App 085 - 060 22 24
# Mail hallo@autohuis24.nl

Welkom bij AutoHuis24!
We speak English.
Nous parlons anglais.
Wir sprechen Deutsch.


Ik ben dagelijks bereikbaar van 09.00uur tot 20.00uur. Gesloten op dinsdag en zondag.

Deze auto van dichtbij ervaren? Van harte welkom, gelieve enkel op afspraak!