Terug naar overzicht

✅ Nu Met Mega Korting! Audi TT Roadster 40 TFSI Pro Line!

Marge € 39.999,-

€ 39.999,- Marge

24.088 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2019 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2019 Automaat 24.088 KM
Financiering aanvragen Verzekeringen vergelijken
Deel deze advertentie:

Afleverpakketten

12 Maanden
12 maanden huisgarantie
Deze auto wordt u aangeboden met 12 maanden wettelijke garantie. Informeer gerust naar de garantievoorwaaden.

Specificaties

Kenteken
NL
K660XJ
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 03-04-2021
Datum eerste toelating (internationaal) 13-02-2019
APK vervaldatum 13-02-2025
Tellerstand 24.088 KM
Carrosserie Cabrio
Kleur Zwart
Bekleding Leder
Interieurkleur Bruin
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
Gewicht 1335 kg
Motorrijtuigenbelasting € 190 - 207 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1984 cc
Vermogen 145 kW / 197 PK
Topsnelheid 247 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 6.9 seconden
Maximum aantal toeren per minuut 4400 RPM
Koppel 320Nm
Gemiddeld verbruik 6.3 l/100km

Exterieur

Achterspoiler
Adaptief demping systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale vergrendeling
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Dimlichten automatisch
Koplampen adaptief
Koplampreiniging
Led achterlichten
Led dagrijverlichting
Led koplampen
Lichtmetalen velgen 20"
Park distance control
Parkeersensor achter
Sportonderstel
Sportvelgen
Warmtewerend glas

Interieur

Airco
Airco (automatisch)
Aluminium interieur afwerking
Armsteun voor
Binnenspiegel automatisch dimmend
Elektrische ramen voor
Lederen bekleding
Lederen interieur
Lederen interieurdelen
Lederen versnellingspook
Lendesteunen (verstelbaar)
Luxe lederen bekleding
Luxe lederen interieur
Middenarmsteun voor
Nekverwarming
Sportstoelen
Stuur verstelbaar
Stuurbekrachtiging
Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Voorstoelen verwarmd

Overige

Anti blokkeer systeem
Bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Elektrisch windscherm
Geluidsisolerend glas
Hoofd airbag(s) voor
Keyless entry/start
Lederen sportstuur
Matrix led koplampen
Passagiersairbag
S line exterieur
Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Volledig digitaal instrumentenpaneel
Zij airbag(s) voor

Infotainment

Audio installatie
Audio installatie premium
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem
Navigatiesysteem full map + hard disk
Radio-cd/mp3 speler
Stuurwiel multifunctioneel

Veiligheid

Alarm klasse 1(startblokkering)
Bandenspanningscontrolesysteem
Verkeersbord detectie

Comfort

Cruise control
Regensensor

Milieu

Start/stop systeem

Beschrijving

!!! Alleen deze maand, van €43.999,- voor €39.999,- !!!
Profiteer snel voor het te laat is!

Bijzonderheden:

Is het niet eens tijd voor een baan wat verder van huis? Voor nieuwe vrienden ergens in het buitenland? Vergeet vliegvakanties, zoommeetings, met de fiets naar de sportclub. U gaat weer lekker met de auto! Misschien zit u voortaan wel meer achter dit fraaie, afgeplatte Audi stuurwiel dan thuis op de bank. Bent u de liefhebber die we zoeken voor deze waanzinnig mooie Audi TT? Autorijden was nog nooit zo leuk, erewoord!

Exterieur:
De foto’s spreken voor zich, zouden we kunnen zeggen. We kunnen ons niet voorstellen dat u niet al een beetje verliefd bent geworden op deze Audi na het zien van de foto’s. 
En of de vonk nu al is overgeslagen of niet, wanneer u eens komt kijken, weten we zeker dat u onder de indruk bent. Over de optische staat kunnen we kort zijn; nieuw. 
Er zit geen enkel krasje, deukje of veegje op. Een mooiere gaat u niet vinden. 
Deze TT heeft een aantoonbaar schadevrij verleden en zit 100% in de originele lak. 
Het S-Line pakket geeft de auto een nóg sportiever uiterlijk. De 20 inch Audi Sport velgen maken het echt een geweldige auto om te zien. En dan moet het rijden nog beginnen…

Interieur:
Wij waren al onder de indruk van het uiterlijk van deze dikke TT. Maar toen we het interieur zagen, waren we pas echt verkocht. Het cognac kleurige leder met diamond stitch, het grote digitale instrumentarium, de waanzinnig mooie afwerking, het is echt een feestje. 
Dit gaat zó veel verder dan “gewoon” autorijden. Deze Audi is natuurlijk heel erg riant aangekleed. Denk bijvoorbeeld aan stoelverwarming en airscarf, selecteerbare rijmodus, navigatie tussen de tellers en de fantastische S-tronic automatische versnellingsbak.
Maar wanneer we eerlijk zijn, het gaat niet om de hoeveelheid knopjes of snufjes. Het gaat om het niveau waarop deze auto gebouwd is, over het comfort en de manier waarop u met deze auto onderweg kunt zijn, en bovenal; uw smile van oor tot oor!
Over de staat van het interieur kunnen we eigenlijk net zo kort zijn; zo goed als nieuw.
Natuurlijk is er nooit in de auto gerookt. En een auto van dit niveau, met zo’n lage kilometerstand, is natuurlijk ook nog gewoon nieuw.

Techniek:
Dat dit niet zomaar een auto is, ziet iedereen. Toch moeten wij eerlijk toegeven dat deze auto ons heeft verbaasd. De balans in deze auto is formidabel. De automatische versnellingsbak schakelt flitsend snel. Liever zelf schakelen? Zet de automaat dan in de manuele stand, en schakel met de flippers achter het stuur. Geloof ons dat u er van baalt wanneer u op de plek van bestemming bent aangekomen. ;-)
De TT is comfortabel en sportief tegelijk. Heerlijk voor lange ritten, liefst over echte stuurmanswegen. Zelfs met koud weer is het heerlijk om open te rijden. De combinatie van verwarming, stoelverwarming en de warmtesjaal zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Het spreekt voor zich dat alles werkt zoals nieuw. De boordmap is aanwezig, samen met de 2 origineel geleverde sleutels. De auto is dealeronderhouden, de onderhoudshistorie is gedocumenteerd. Uiteraard is iedere technische inspectie toegestaan.

We leveren deze TT af met 12 maanden uitgebreide garantie inclusief pechhulp door heel Europa. Nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. (Met uitzondering van normale slijtagedelen zoals bijvoorbeeld banden, lampjes, remblokken etc.)
We garanderen u een 100% eerlijke, schadevrije Audi, waar u echt van op aan kunt, en waarmee geen enkele rit eentonig zal zijn!

Aflevering:
Voordat wij een auto te koop aanbieden, voeren we uitvoerige inspecties uit en doen we er alles aan om u zorgeloos op pad te sturen. Zo zijn alle vloeistoffen bijgevuld en is de auto op tientallen punten nagelopen om de veiligheid en een zorgeloze start te waarborgen.

Garantie:
Iedere auto die wij bij Agera Automotive in- en verkopen, is kritisch door ons nagekeken. 
We vinden het natuurlijk zeer belangrijk dat wij u met een veilige auto op pad sturen. 

Al onze auto's zijn voorzien van een geldige APK, hebben een aantoonbaar correcte kilometerstand en zijn voorzien van een afleverbeurt. 
Waar deze afleverbeurt exact uit bestaat, verschilt per auto. Dit is afhankelijk van de kilometerstand, het bouwjaar en wanneer de auto een laatste onderhoudsbeurt heeft gehad. We zorgen er hoe dan ook voor dat de nieuwe auto fris van start gaat!
U ontvangt bij uw nieuwe auto een checklist, waar exact op te zien is wat wij aan uw auto hebben gedaan, en welke onderdelen hiervoor zijn gebruikt. 

Wanneer u een auto bij een professioneel bedrijf zoals Agera Automotive koopt, is er tevens wettelijk geregeld dat u een non-conformiteitsgarantie geniet. 
Dit houdt in dat u de garantie krijgt dat de auto doet wat u er van mag verwachten, namelijk in beginsel veilige deelname aan het verkeer. Bij de bepaling wat u nou wel of niet mag verwachten wordt rekening gehouden met het betaalde bedrag, de leeftijd en kilometerstand van de auto. In samenspraak wordt er bekeken of de klacht gegrond is, en hoe we deze naar ieders tevredenheid kunnen oplossen. We houden van onze klanten, ook nádat zij een aankoop gedaan hebben. We doen er dan ook alles aan om u te helpen wanneer er zich onverhoopt een probleem voordoet met uw nieuwe auto.

Over ons:
Wij zijn een RDW erkend autobedrijf en zijn om u de aandacht te geven die u verdient uitsluitend geopend op afspraak. We staan ook buiten kantooruren voor u klaar. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, eens wilt komen kijken of proefrijden. Dit mag tijdens kantooruren, maar kan ook daarbuiten. Net wat u het beste uitkomt!

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.