Terug naar overzicht

✅ Aanbieding! Opel KARL 1.0 ecoFLEX Edition, Trekhaak

Marge € 8.999,-

€ 8.999,- Marge

43.204 KM NAP Tellerstand
Handgeschakeld Transmissie
2016 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2016 Handgeschakeld 43.204 KM
Financiering aanvragen Verzekeringen vergelijken
Deel deze advertentie:

Afleverpakketten

12 Maanden
12 maanden huisgarantie
Deze auto wordt u aangeboden met 12 maanden wettelijke garantie. Informeer gerust naar de garantievoorwaaden.

Specificaties

Kenteken
NL
JH075X
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 31-03-2016
Datum eerste toelating (internationaal) 31-03-2016
APK vervaldatum 24-05-2025
Tellerstand
43.204 KM NAP
Carrosserie Hatchback
Kleur Grijs
Bekleding Stof
Interieurkleur Zwart
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht 839 kg
Motorrijtuigenbelasting € 67 - 73 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 999 cc
Vermogen 55 kW / 75 PK
Topsnelheid 170 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 13.9 seconden
Maximum aantal toeren per minuut 6500 RPM
Koppel 95Nm
Gemiddeld verbruik 4.1 l/100km
Gemiddeld verbruik (stad) 5.1 l/100km
Gemiddeld verbruik (snelweg) 3.7 l/100km

Exterieur

Achterruitwisser
Buitenspiegel rechts
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Centrale vergrendeling
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Dakspoiler
Sportvelgen
Trekhaak
Trekhaak met afneembare kogel

Overige

Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Elektronisch stabiliteits programma
Elektronische remkrachtverdeling
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Passagiersairbag
Zij airbag(s) voor

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar
Airco
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Elektrische ramen voor
Stuur verstelbaar
Stuurbekrachtiging

Infotainment

Multimedia-voorbereiding
Radio
Stuurwiel multifunctioneel

Veiligheid

Alarm klasse 1(startblokkering)
Bandenspanningscontrolesysteem
Hill hold functie

Comfort

Boordcomputer
Cruise control

Milieu

Start/stop systeem

Beschrijving

Profiteer snel! Nu tijdelijk van €9.499,- voor €8.999,-!

Bijzonderheden:

"When I saw you driving, I knew we’d be friends."
En erg lastig is dat niet, vrienden worden met deze leuke compacte Opel!
Want eigenlijk is dit “de ideale schoonzoon”. (of schoondochter, u mag kiezen) ;-)
De Opel is charmant, vrolijk, probleemloos, staat altijd voor u klaar en gaat zuinig om met uw geld. We hebben deze Karl van top tot teen voor u nagekeken. De auto staat gepoetst en wel op u te wachten en is reeds voorzien van een frisse afleverbeurt, nieuwe APK en wordt geleverd met 12 maanden garantie.

Exterieur:
Het is niet het meest gewaagde autodesign dat we hebben gezien. Maar dat hoeft natuurlijk ook niet. Want deze Opel oogt heel erg modern, sportief en sympathiek. 
Zeker met deze 16 inch lichtmetalen Opel velgen eronder is het echt een hippe auto.
Lekker compact van buiten, en toch heel praktisch dankzij de 5 deuren.

De Opel is zorgvuldig voor u gepoetst en blinkt als een spiegel. We beloven u dan ook dat u een hele mooie auto aantreft wanneer u deze komt bekijken. Er zijn wat kleine gebruikersspoortjes te vinden, maar absoluut niets ernstigs.
 
Uniek aan deze Opel Karl is dat deze is voorzien van een trekhaak (draaghaak) van Brink. De haak is afneembaar, en ideaal voor het gebruik van een fietsendrager. De witte kentekenplaat zit er natuurlijk al bij.
Waar gaat uw eerstvolgende reis naar toe?

Interieur:
Wanneer u achter het stuur van deze Opel kruipt, weet u direct weer wat Opel Opel maakt.
Het openen en sluiten van de portieren kan op afstand via de knopjes op de sleutel. 
De stoelen zien er uit als nieuw; geen vlekken, gaten of scheuren. Wat wil je ook, met zo’n lage kilometerstand! Er is nooit in de auto gerookt, er zijn geen huisdieren in vervoerd. 

De Opel Karl heeft een aantal hele fijne extra’s aan boord;
Zo kunt u de autoradio bedienen via het multifunctionele stuurwiel. Deze autoradio beschikt over Bluetooth, dus u kunt handsfree bellen onderweg, en natuurlijk ook uw favoriete muziek streamen via uw telefoon. Een lange reis voor de boeg? Cruise-control zit er op, dus dat wordt kilometers vreten! Met de zomer voor de deur is de automatische airco (climate control) voorhanden. De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar, de ramen aan de voorzijde zijn elektrisch verstelbaar, de spiegels zijn elektrisch verstelbaar en de stuurbekrachtiging beschikt over een speciale “city” stand om krappe bochtjes en inparkeren extra makkelijk te maken. Wilt u meer spullen meenemen, klapt u de achterbank (in delen) plat. Kortom; deze Opel Karl is echt een allemansvriend. Een super prettige reisgenoot, of het nu gaat om lange trips of korte ritjes door de stad.

Techniek:
Met een kilometerstand van net 40.000 kilometer (NAP!) is het geen wonder dat deze Opel gewoon rijdt en aanvoelt als nieuw. Dat is de korte samenvatting. Er is werkelijk niets op aan te merken. Alles werkt als nieuw, er branden geen gekke lampjes, de lampjes die wel moeten branden doen het allemaal, de auto spoort mooi recht en wordt geleverd met 2 sets wielen. Op de afbeeldingen ziet u de fraaie lichtmetalen Opel velgen. Daarnaast krijgt u een tweede set (staalwielen) met Opel wieldoppen er bij. Zo heeft u 1 set voor de winter, en 1 set voor de zomer. Zowel de winterset als ook de zomerset is uitgerust met Continental banden.

De Opel is voorzien van een nieuwe APK keuring, waar deze zonder op- of aanmerkingen doorheen kwam. De Karl wordt geleverd met de originele boordmap met handleiding en volledig bijgehouden serviceboekje, de 2 origineel geleverde sleutels en het NAP Tellerrapport. Het betreft een origineel Nederlands geleverde auto.

Aflevering:
Voordat wij een auto te koop aanbieden, voeren we uitvoerige inspecties uit en doen we er alles aan om u zorgeloos op pad te sturen. Zo is de auto voorzien van een afleverbeurt, zijn alle vloeistoffen bijgevuld en is de auto op tientallen punten nagelopen om de veiligheid en een zorgeloze start te waarborgen.

Garantie:
Iedere auto die wij bij Agera Automotive in- en verkopen, is kritisch door ons nagekeken. 
We vinden het natuurlijk zeer belangrijk dat wij u met een veilige auto op pad sturen. 

Al onze auto's zijn voorzien van een geldige APK, hebben een aantoonbaar correcte kilometerstand en zijn voorzien van een afleverbeurt. 
Waar deze afleverbeurt exact uit bestaat, verschilt per auto. Dit is afhankelijk van de kilometerstand, het bouwjaar en wanneer de auto een laatste onderhoudsbeurt heeft gehad. We zorgen er hoe dan ook voor dat de nieuwe auto fris van start gaat!

Wanneer u een auto bij een professioneel bedrijf zoals Agera Automotive koopt, is er tevens wettelijk geregeld dat u een non-conformiteitsgarantie geniet. 
Dit houdt in dat u de garantie krijgt dat de auto doet wat u er van mag verwachten, namelijk in beginsel veilige deelname aan het verkeer. Bij de bepaling wat u nou wel of niet mag verwachten wordt rekening gehouden met het betaalde bedrag, de leeftijd en kilometerstand van de auto. In samenspraak wordt er bekeken of de klacht gegrond is, en hoe we deze naar ieders tevredenheid kunnen oplossen. We houden van onze klanten, ook nádat zij een aankoop gedaan hebben. We doen er dan ook alles aan om u te helpen wanneer er zich onverhoopt een probleem voordoet met uw nieuwe auto.

Verzekering & Financiering:
Wij bieden de mogelijkheid om uw nieuwe auto naar wens extra te verzekeren en te betalen in maandelijkse termijnen.
Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Over ons:
Wij zijn een RDW erkend autobedrijf en zijn om u de aandacht te geven die u verdient uitsluitend geopend op afspraak. We staan ook buiten kantooruren voor u klaar. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, eens wilt komen kijken of proefrijden. Dit mag tijdens kantooruren, maar kan ook daarbuiten. Net wat u het beste uitkomt!

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.