Terug naar overzicht

✅ Werkelijk Splinternieuwe Skoda Citigo 1.0 AUTOMAAT, 5-Drs

Marge € 11.999,-

€ 11.999,- Marge

33.891 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2015 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2015 Automaat 33.891 KM
Financiering aanvragen Verzekeringen vergelijken
Deel deze advertentie:

Afleverpakketten

12 Maanden
12 maanden huisgarantie
Deze auto wordt u aangeboden met 12 maanden wettelijke garantie. Informeer gerust naar de garantievoorwaaden.

Specificaties

Kenteken
NL
KN259X
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 21-01-2017
Datum eerste toelating (internationaal) 25-06-2015
APK vervaldatum 25-06-2025
Tellerstand 33.891 KM
Carrosserie Hatchback
Kleur Grijs
Bekleding Stof
Interieurkleur Grijs
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht 832 kg
Motorrijtuigenbelasting € 67 - 73 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 1

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 999 cc
Vermogen 55 kW / 75 PK
Topsnelheid 172 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 13.9 seconden
Maximum aantal toeren per minuut 6200 RPM
Koppel 95Nm
Gemiddeld verbruik 4.5 l/100km

Overige

Anti blokkeer systeem
Bestuurdersairbag
Elektronisch stabiliteits programma
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Passagiersairbag
Zij airbag(s) voor

Exterieur

Achterruitwisser
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale vergrendeling met afstandsbediening

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar
Airco
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Elektrische ramen voor
Stuurbekrachtiging

Infotainment

Audio installatie
Radio-cd/mp3 speler

Veiligheid

Alarm klasse 1(startblokkering)
Hill hold functie

Comfort

Boordcomputer

Milieu

Start/stop systeem

Beschrijving

✅ Video van deze auto op onze website te bekijken!

Bijzonderheden:

In de afgelopen jaren verkochten we al honderden auto’s. 
Wat we aantroffen toen we naar deze Skoda Citigo gingen kijken bij de vorige particuliere eigenaar, hebben we echter in al die tijd nog nooit meegemaakt. 
We zouden bijna durven te stellen dat een nieuw geleverde auto nog niet zó netjes is als deze. Het is bijna niet te bevatten. De lak is werkelijk puntgaaf, glimt als een spiegel en er zit werkelijk geen krasje, deukje of schaafplekje op. Helemaal niets. En het interieur is een vergelijkbaar verhaal. De auto is tiptop onderhouden, zowel optisch als ook technisch. 
We leveren ‘m af met een jaar garantie, nieuwe APK, en we poetsen ‘m niet. Dat heeft de vorige eigenaar al voor u gedaan. ;-)

Exterieur:
De Skoda Citigo, de Seat Mii en de Volkswagen Up!, wie kent ze niet? Je ziet ze niet voor niets zo vaak rijden. Het is knap hoe zo’n compact autootje toch zó volwassen aan kan voelen. Zeker in deze 5-deurs variant zijn ze enorm populair. 

De staat van het exterieur is hierboven al omschreven. Het is een saai verhaal. Of juist niet.
Deze kleur, Silver-leaf metallic, is beslist geen standaard zilvergrijs. Het is een prachtige kleur, die steeds weer anders oogt. Er zit een champagne / goud / blauw gloed in. 
We hebben een lakdiktemeting gedaan, de auto staat 100% in de originele lak. De auto sliep bij de vorige eigenaar keurig binnen in de garage, en dat is ook wel te zien. Ook de deursponningen, achter het tankklepje, het lijkt nooit gebruikt te zijn. Deze auto kunt u blind kopen. Maar dat zou zonde zijn, dus kom vooral eens kijken! ;-) 

Interieur:
Het openen en sluiten van de Skoda kan door middel van centrale deurvergrendeling, bedienbaar via de knopjes op de sleutel. 
Handig aan deze Skoda is dat de bestuurdersstoel ook in hoogte verstelbaar is. Het stuur is dat ook. Zo zit u altijd goed, zelfs wanneer u erg groot bent, of juist klein. 
De Citigo beschikt dus over 5 deuren, waardoor hij lekker praktisch in gebruik is. 
Ook heeft de auto een airco aan boord, die uiteraard uitstekend werkt. 
Uniek is dat de auto is uitgerust met een automatisch schakelende versnellingsbak. Dat zie je niet vaak in dit segment! Deze automaat geeft ook de mogelijkheid om zelf het schakelmoment te kiezen. Dat hoeft natuurlijk niet, hij kan ook al het werk uit handen nemen. De ramen aan de voorzijde zijn elektrisch bedienbaar. 

De staat van het interieur is net zo simpel te omschrijven; nieuw. 
Geen vlekje, geen gaatje, scheurtje of geurtje, niets. Zoals de vorige eigenaar al zei, ze gingen duidelijk graag zuinig met hun spullen om. Wij worden hier heel erg blij van, en we weten zeker dat u dat ook wordt wanneer u eens komt kijken!

Techniek:
We reizen het hele land door, op zoek naar de mooiste en beste auto’s voor u.
Alleen de auto’s waar wij 100% vertrouwen in hebben, bieden we u aan. Dat doen we altijd met 12 maanden garantie. Wanneer wij niet het volledige vertrouwen in de auto hebben, verkopen we ‘m simpelweg niet. 

Deze Skoda is “geboren” in 2015 in Belgie en in 2016 naar ons land verhuisd. De auto kwam toen pas net kijken, en had destijds slechts 1.500 kilometer ervaring opgedaan. 
Nu, 9 jaar later, staat de kilometerteller op 33.900. Dat is natuurlijk praktisch niets. 
Desondanks heeft de auto al 7 onderhoudsbeurtjes gehad. Er is dus altijd keurig mee omgegaan. We hebben alle boekjes, de boordmap, de onderhoudshistorie, het tellerrapport, de 2 origineel geleverde sleutels en het (blanco) APK keuringsrapport. We leveren de auto overigens af met een nieuwe APK, geldig tot 25-06-2025. 

De Skoda heeft een uitgebreide afleverbeurt gehad en is van top tot teen door ons nagekeken. (Zie onze checklist in de foto’s) Er is niets dat binnenkort gedaan moet worden, alles is fris, nieuw, up-to-date. 
We vallen in herhaling, dit is gewoon een splinternieuwe auto, goed voor nog veel, héél veel fijne kilometers. 

We werken niet met afleverpakketten of andere bijkomende kosten. 
De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt. Dat is inclusief een nieuwe APK, afleverbeurt en een jaar garantie.

Aflevering:
Voordat wij een auto te koop aanbieden, voeren we uitvoerige inspecties uit en doen we er alles aan om u zorgeloos op pad te sturen. Zo zijn alle vloeistoffen bijgevuld en is de auto op tientallen punten nagelopen om de veiligheid en een zorgeloze start te waarborgen.

Garantie:
Iedere auto die wij bij Agera Automotive in- en verkopen, is kritisch door ons nagekeken. 
We vinden het natuurlijk zeer belangrijk dat wij u met een veilige auto op pad sturen. 

Al onze auto's zijn voorzien van een geldige APK, hebben een aantoonbaar correcte kilometerstand en zijn voorzien van een afleverbeurt. 
Waar deze afleverbeurt exact uit bestaat, verschilt per auto. Dit is afhankelijk van de kilometerstand, het bouwjaar en wanneer de auto een laatste onderhoudsbeurt heeft gehad. We zorgen er hoe dan ook voor dat de nieuwe auto fris van start gaat!
U ontvangt bij uw nieuwe auto een checklist, waar exact op te zien is wat wij aan uw auto hebben gedaan, en welke onderdelen hiervoor zijn gebruikt. 

Wanneer u een auto bij een professioneel bedrijf zoals Agera Automotive koopt, is er tevens wettelijk geregeld dat u een non-conformiteitsgarantie geniet. 
Dit houdt in dat u de garantie krijgt dat de auto doet wat u er van mag verwachten, namelijk in beginsel veilige deelname aan het verkeer. Bij de bepaling wat u nou wel of niet mag verwachten wordt rekening gehouden met het betaalde bedrag, de leeftijd en kilometerstand van de auto. In samenspraak wordt er bekeken of de klacht gegrond is, en hoe we deze naar ieders tevredenheid kunnen oplossen. We houden van onze klanten, ook nádat zij een aankoop gedaan hebben. We doen er dan ook alles aan om u te helpen wanneer er zich onverhoopt een probleem voordoet met uw nieuwe auto.

Verzekering & Financiering:
Wij bieden de mogelijkheid om uw nieuwe auto naar wens extra te verzekeren en te betalen in maandelijkse termijnen.
Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Over ons:
Wij zijn een RDW erkend autobedrijf en zijn om u de aandacht te geven die u verdient uitsluitend geopend op afspraak. We staan ook buiten kantooruren voor u klaar. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, eens wilt komen kijken of proefrijden. Dit mag tijdens kantooruren, maar kan ook daarbuiten. Net wat u het beste uitkomt!

216,00

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.