Terug naar overzicht

Yamaha Scooter TMAX 560 Tech MAX ABS

Gereserveerd
Deel deze advertentie:

Afleverpakketten

Garantie Pakket
Autotrust Garantie
De kosten van de reparatie of vervanging van defecte onderdelen die onder de garantie vallen. Ook de uren die de monteur ermee bezig is vallen onder de garantie.

U kunt uw garantie voor een half, één of twee jaar afsluiten. Mankementen die al in de auto aanwezig zijn op het moment van afsluiten van de garantie, kunnen vanzelfsprekend niet worden vergoed.

In het geval van een geldige claim worden, volgens de voorwaarden van de gekozen garantiedekking, de kosten vergoed.
Meer informatie € 995,-

Specificaties

Kenteken
NL
35MNVZ
Bouwjaar 2021
BTW of Marge Marge
Tellerstand 7.411 KM
Gewicht 213 kg
Model motor Scooter

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 2
Cilinderinhoud 562 cc
Vermogen 35 kW / 48 PK

Overige

Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Elektrisch windscherm
Handvatverwarming
Keyless start
Verwarmde buddyseat

Comfort

Cruise control

Exterieur

Led achterlichten

Beschrijving

Wees er snel bij deze zeer complete motor is altijd netjes bij de dealer onderhouden en ook is hij door de dealer opgevoerd. De motor is voorzien van een alarmsysteem en een volledig Acrapovic uitlaatsysteem, daarnaast heeft de motor malossi remschijven en blokken gekregen. 
Bijgeleverd is de smoke windscherm, ruigleuning en de korte kentekenplaathouder met led verlichting. Alle accessoires zijn zwart gemaakt denk aan remhendels, voetsteunen en Tmax remoliekleppen.

U kunt uw nieuwe aankoop bij ons al financieren vanaf €150 euro per maand! Ook inruilen van uw oude voertuig is geen probleem bij ons.

Afleveringspakket


Occasion Point's rijklaar pakket €995:

Apk bij aflevering.
Occasion Point's 40-puntencheck
AutoTrust Garantie 12 maanden

De kosten van de reparatie of vervanging van defecte onderdelen die onder de garantie vallen worden vergoed. Ook de uren die de monteur ermee bezig is vallen onder de garantie.
U kunt uw garantie voor een half jaar, één jaar of twee jaar afsluiten. Mankementen die al in de auto aanwezig zijn op het moment van afsluiten van de garantie, kunnen vanzelfsprekend niet worden vergoed.
In het geval van een geldige claim worden, volgens de voorwaarden van de gekozen garantiedekking, de kosten vergoed.

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur t/m 21.00 uur en in het weekend van 09:00 uur t/m 21:00 uur.
Ons bedrijf is RDW erkend, hierdoor kunnen wij uw nieuwe aankoop direct bij ons tennaamstellen (ook in de avonden en op zon-/feestdagen).