Terug naar overzicht

Carado Vlow 601 Buscamper 140 PK Bj 2020 4 Pers

Verkocht

Verkocht

63.000 KM Tellerstand
Handgeschakeld Transmissie
2020 Bouwjaar
Diesel
Brandstof
Toon alle specificaties
Diesel 2020 Handgeschakeld 63.000 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating (internationaal) 12-06-2020
Tellerstand 63.000 KM
Carrosserie Bestel
Kleur Wit
Aantal deuren 5
Gewicht 2010 kg

Motor en transmissie

Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 2287 cc
Vermogen 103 kW / 140 PK

Interieur

Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Elektrische ramen voor
Lendesteunen (verstelbaar)
Passagiersstoel
Stuur verstelbaar

Overige

Achteropkomend verkeer waarschuwing
Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Bestuurdersairbag
Elektronisch stabiliteits programma

Exterieur

Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Zijschuifdeur rechts

Veiligheid

Alarm klasse 1(startblokkering)
Hill hold functie

Comfort

Boordcomputer

Milieu

Start/stop systeem

Beschrijving

VERKOCHT : zeer mooie en stoere Buscamper 6 mtr van 2020. Het betreft een Carado Vlow 601 met zelfs 4 slaap plaatsten, uiteraard ook als ruime 2 persoons te gebruiken. Fiat Ducato 2.3 Multijet Euro 6 met 140pk. Zeer mooie en compleet uitgeruste camper met o.a. Sat. schotel en TV, 100 Watt zonnepanelen en dubbele boord accu's, Radio/Navi/Camera, Thule 3.75 luifel, Hor in de zijschuifdeur, afneembare trekhaak, fietsendrager, cruise controle, Opstap, Truma kachel, extra boven bed (uitneembaar), Koelkast op kopse kant dus zowel van binnen als buiten bereikbaar, mooie donkere bekleding, extra USB aansluitingen, Originele 16'' LM velgen, Led dagrij verlichting, Lederenstuurwiel en pookknop, enz, enz. Deze Carado heeft in maart 2022 nog zijn grote beurt gehad bij de Fiat Professional dealer (factuur ter inzage). Zeer mooie en stoere kwaliteitscamper waar u nog vele avonturen mee kunt gaan beleven. En het fijne van deze buscamper is dat er dus dat extra bed bij is zodat u de eventuele klein kinderen ook een een weekendje kunt meenemen. Kortom een super gave camper. Inruil van uw huidige campermiddel of auto is mogelijk. Graag bellen voor een afspraak op 0651627119. (zoek indicatoren: Possl, Adria, Hymer, Knaus, Burstner, Dethleffs, McLouis)

Het is vrijwel altijd mogelijk om op een auto die u bij AutoBiemans koopt een garantiepakket van 6 – of 12 maanden af te sluiten (let op de auto mag dan maximaal 12 jaar oud zijn en max 200.000km gereden hebben). Hiervoor maken wij gebruik van Auto/Trust autogaranties. Tegen een geringe meerprijs heeft u dan 6 of 12 mnd garantie op uw aankoop. Eventuele garantie gevallen kunnen in overleg met Auto/Trust bij een garage (b.v. een Bosch car service) bij u in de buurt worden opgelost. Vraag naar de mogelijkheden.
Let op: altijd even bellen voor een afspraak wij zijn zelf ook vaak onderweg. Voor advies over in- en verkoop van auto's kunt u ons bellen op 0651627119. Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan de adverteerder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met de adverteerder op 06-51627119.