Terug naar overzicht

Volkswagen e-Up! Luxe uitvoering, Marge prijs, veel opties

Verkocht

Verkocht

53.014 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2016 Bouwjaar
Elektrisch
Brandstof
Toon alle specificaties
Elektrisch 2016 Automaat 53.014 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating (internationaal) 12-07-2016
APK vervaldatum 02-01-2025
Tellerstand 53.014 KM
Carrosserie Hatchback
Kleur Grijs Metallic
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
Gewicht 1114 kg
Aantal sleutels 3
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Vermogen 60 kW / 82 PK
Topsnelheid 130 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 12.4 seconden
Maximum aantal toeren per minuut 2800 RPM
Koppel 210Nm

Overige

Achteropkomend verkeer waarschuwing
Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Autonomous emergency braking
Bestuurdersairbag
Bots waarschuwing systeem
Elektronisch stabiliteits programma
Elektronische remkrachtverdeling
Hoofd airbag(s) voor
Oplaadmogelijkheid
Passagiersairbag
Zij airbag(s) voor

Exterieur

Achterruitwisser
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Getint glas
Led dagrijverlichting
Metaalkleur
Park distance control
Parkeersensor achter
Verwarmde voorruit
Warmtewerend glas
Warmtewerende voorruit

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar
Airco (automatisch)
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Elektrische ramen voor
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
Stuur verstelbaar
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Voorstoelen verwarmd

Comfort

Boordcomputer
Cruise control
Regensensor

Infotainment

Audio installatie
Navigatiesysteem uitneembaar
Radio-cd/mp3 speler

Veiligheid

Alarm klasse 1(startblokkering)
Bandenspanningscontrolesysteem
Hill hold functie

Milieu

Start/stop systeem

Beschrijving

Bij particuliere aanschaf kunt u €2000,- subsidie(Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren) aanvragen op deze prachtige E-Up! .

Eerste jaren wegenbelastingvrij, onderhoudsvriendelijk en groen(goedkoop) rijden.

Beperkte inruil mogelijk door scherpe prijs ! , informeer naar mogelijkheden.

Deze E-Up! wordt uiteraard inclusief laadkabel (snellader en thuislader) geleverd..

De Volkswagen e-Up! is een volledig elektrische auto (BEV). Het maximale vermogen van de Volkswagen e-Up! is 60 kW (82 pk). Het maximale koppel is 210 Nm. De aandrijving is via de voorwielen. Daarmee wordt een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 12.4 seconde gehaald. De topsnelheid is 130 km/u.

De accu van de Volkswagen e-Up! heeft een capaciteit van 18,7 kWh. Daarvan is 16 kWh daadwerkelijk te gebruiken (schatting). Hiermee wordt in de praktijk een actieradius van ongeveer 95 kilometer gehaald. De daadwerkelijke actieradius is echter sterk afhankelijk van factoren als rijgedrag, klimaat en route.(65km-145km). Opladen gaat via een Type 2 aansluiting en het standaard laadvermogen van de boordlader is 3.7 kW. Hiermee is de accu in ongeveer 5 uur 15 minuten vanaf leeg weer helemaal opgeladen. Bij opladen aan een stopcontact duurt dit ongeveer 8 uur 15 minuten.
Snelladen is mogelijk via een CCS aansluiting. Het maximale snellaadvermogen is 40 kW. De accu kan echter niet continu met dit vermogen geladen worden. In een gemiddelde snellaadsessie zal het gemiddelde snellaadvermogen ongeveer 30 kW zijn. De accu laadt daarmee in ongeveer 25 minuten van 10 tot 80%. Hiermee wordt ongeveer 65 kilometer aan actieradius toegevoegd.

Het energieverbuik van de Volkswagen e-Up! is ongeveer 16,8 kWh/100km. Ter vergelijking: dit energieverbruik komt overeen met een brandstofverbruik van 1.9 l/100km bij een traditionele benzineauto.
Het daadwerkelijke energieverbruik hangt onder andere af van weeromstandigheden, terrein, gebruik van climate control en rijgedrag. Zo is bij lage temperaturen en continu rijden op hoge snelheid een energieverbruik van ongeveer 24,6 kWh/100km te verwachten. Bij gematigde temperaturen en continu rijden op lage snelheid is echter een energieverbruik van 11 kWh/100km te behalen.

Volkswagen heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om betrouwbare elektrische auto’s. Kiest u voor deze Up!, dan kiest u voor degelijke techniek van topklasse. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen ’s nachts gebeuren. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Up! ziet er dan ook uit als nieuw. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De Volkswagen Up! is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.