Terug naar overzicht

Cenntro Metro N1 Box

Excl. BTW € 24.200,- € 20.900,-

€ 24.200,- € 20.900,- Excl. BTW

1 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2022 Bouwjaar
Elektrisch
Brandstof
Toon alle specificaties
Elektrisch 2022 Automaat 1 KM
Financiering aanvragen Verzekeringen vergelijken
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Excl. BTW
Tellerstand 1 KM
Carrosserie Bestel
Kleur Wit
Interieurkleur Bruin
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
Maximum massa geremd 1000 kg

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Vermogen 10 kW / 14 PK

Exterieur

Buitenspiegel rechts
Centrale vergrendeling
Dagrijverlichting
Park distance control
Sportvelgen

Infotainment

Achteruit rij camera
Radio-cd/mp3 speler

Interieur

Airco
Stuurbekrachtiging

Overige

Anti blokkeer systeem

Beschrijving

De Cenntro Metro N1 XC is een compleet uitgeruste volledig elektrische compacte bakwagen die een betaalbare en betrouwbare optie is voor menig ondernemer. Voor gebruik in de stad wordt de Cenntro Metro gewaardeerd vanwege het bescheiden formaat en buiten de stad wordt de Cenntro Metro gewaardeerd vanwege de stabiliteit en het comfort. De Cenntro Metro kent een maximale snelheid van 85 km/h, wordt geladen aan een 220v stopcontact en is compleet door onder andere de standaard radio, airconditioning en achteruitrijcamera’s.

Deze Cenntro Metro is een compacte en handige pick-up versie. Handig in gebruik bij groenvoorziening en in parken. Deze Cenntro Metro pick-up brengt planten, snoei afval, kratten en nog veel meer op een betaalbare manier naar de bestemming.

Koopprijs vanaf € 24.200,-
Full operational leaseprijs vanaf € 555,- p/m
.
(Op basis van 60 maanden looptijd en 20.000 km p.j.)

Algemene informatie:

Flinc-EV is ontstaan door de passie voor auto’s en de jarenlange expertise in technische specificaties en wagenparkbeheer. Ook speelt voor Flinc-EV de liefde voor natuur en vooruitgang een belangrijke rol. Wij hebben een mooie selectie aan elektrische voertuigen gecreëerd door innovaties in de gaten te houden en zelf mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe elektrische voertuigen. Wij stellen kritische vragen en kunnen daarmee eerlijke adviezen aan onze klanten geven. Zo helpen wij iedere ondernemer aan een voertuig dat echt bij het doelgebruik en bedrijf past.

Prijs betreft een vanaf prijs tenzij anders vermeld. Vraag een vrijblijvende offerte aan met al uw opties en wensen inbegrepen. Prijs vermeld is excl. BTW en afleverkosten.
Naast koop opties zijn er bij Flinc-EV ook mogelijkheden voor financiering in de vorm van operational-, financial- of short lease! Benieuwd wat de verschillen hierin zijn? Neem dan contact met ons op of kijk op de website onder het kopje ‘’finance’’.
 
Voor meer informatie over dit voertuig of een vrijblijvend advies belt u met +31 (0)6 30 35 30 84
www.flinc-ev.nl
Volg ons ook op: Facebook, Instagram, Youtube en LinkedIn: Flinc-EV

Op alle geschriften waaronder prijslijsten, offertes, opdrachtbevestigingen, infobladen, folders, facturen, etc. van verkoper geldt prijswijzigingen, technische wijzigingen, assortimentswijzigingen, tekst- en drukfouten voorbehouden;
 

www.flinc-ev.nl
www.fleetinvestmentcompany.nl