Terug naar overzicht

Flinc-EV Tuktuk Classic

Excl. BTW € 8.425,-

Flinc-EV Tuktuk Classic

€ 8.425,- Excl. BTW

3 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2023 Bouwjaar
Elektrisch
Brandstof
Toon alle specificaties
Elektrisch 2023 Automaat 3 KM
Financiering aanvragen Verzekeringen vergelijken
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Excl. BTW
Tellerstand 3 KM
Carrosserie Bestel
Kleur Wit
Interieurkleur Zwart
Aantal zitplaatsen 1
Gewicht 336 kg
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Cilinderinhoud Nvt cc
Vermogen 3 kW / 4 PK
Gemiddeld verbruik € 1,- per 100 km

Exterieur

Buitenspiegel rechts

Infotainment

Achteruit rij camera

Beschrijving

Onze 100% elektrische Tuktuk is een veelzijdige partner voor veel ondernemers. Een opvallende verschijning en daardoor een rijdend reclameobject dat graag veel aandacht trekt. Zoekt u een no-nonsense en super praktisch werkpaard? Ook dan is de TukTuk een goede keuze! Een paar voorbeelden van het gebruik van onze TukTuk’s zijn: de facilitaire diensten, vakantieparken, personal trainers en nog veel meer. En past de TukTuk nog steeds niet precies bij uw onderneming? Dan kunnen we, precies naar uw wensen, de TukTuk ombouwen tot foodtruck, ijskar, koffiewagen of nog veel meer. Doordat de TukTuk met een AM rijbewijs gereden kan worden en zelfs bij het in-en uitstappen weinig ruimte vraagt zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook de stabiele wegligging door achterwielaandrijving, de hydraulische schijfremmen en de achteruitrijcamera dragen bij aan voordelig, veilig en plezierig gebruik van de TukTuk. 

De Tuktuk Classic- wordt vaak gebruikt als rijdend reclameobject. Met een beperkte investering wordt u gezien tijdens de bezorgingen. Ook voor het gebruik in vakantieparken of op bedrijventerreinen is deze TukTuk de trouwe makker van facilitaire of technische dienst.

Koopprijs vanaf € 8,425,-
Full operational leaseprijs vanaf € 295,- p/m.


de Tuktuk opties op een rij:
  • Tuktuk Classic- wordt vaak gebruikt als rijdend reclameobject. Met een beperkte investering wordt u gezien tijdens de bezorgingen. Ook voor het gebruik in vakantieparken of op bedrijventerreinen is deze TukTuk de trouwe makker van facilitaire of technische dienst.
  • Tuktuk Lithium 4.3 kW- is net als de Classic een trouwe makker in dagelijks gebruik. Met iets meer power dan de Classic staat deze TukTuk zijn mannetje op de langere afstand of bij het vervoer van groter gewicht.
  • Tuktuk Lithium 7.2 kW- toont zijn krachten op de lange afstand en bij intensief dagelijks gebruik. Een grote actieradius in combinatie met alle voordelen van een TukTuk.
  • Tuktuk Pick-Up - beschikbaar in Classic, Lithium 4.3 kW of Lithium 7.2 kW versie. 
Algemene informatie:

Flinc-EV is ontstaan door de passie voor auto’s en de jarenlange expertise in technische specificaties en wagenparkbeheer. Ook speelt voor Flinc-EV de liefde voor natuur en vooruitgang een belangrijke rol. Wij hebben een mooie selectie aan elektrische voertuigen gecreëerd door innovaties in de gaten te houden en zelf mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe elektrische voertuigen. Wij stellen kritische vragen en kunnen daarmee eerlijke adviezen aan onze klanten geven. Zo helpen wij iedere ondernemer aan een voertuig dat echt bij het doelgebruik en bedrijf past.

Prijs betreft een vanaf prijs tenzij anders vermeld. Vraag een vrijblijvende offerte aan met al uw opties en wensen inbegrepen. Prijs vermeld is excl. BTW en afleverkosten.
Naast koop opties zijn er bij Flinc-EV ook mogelijkheden voor financiering in de vorm van operational-, financial- of short lease! Benieuwd wat de verschillen hierin zijn? Neem dan contact met ons op of kijk op de website onder het kopje ‘’finance’’.
 
Voor meer informatie over dit voertuig of een vrijblijvend advies belt u met +31 (0)6 30 35 30 84
www.flinc-ev.nl
Volg ons ook op: Facebook, Instagram, Youtube en LinkedIn: Flinc-EV

Op alle geschriften waaronder prijslijsten, offertes, opdrachtbevestigingen, infobladen, folders, facturen, etc. van verkoper geldt prijswijzigingen, technische wijzigingen, assortimentswijzigingen, tekst- en drukfouten voorbehouden;

www.flinc-ev.nl
www.fleetinvestmentcompany.nl

www.flinc-ev.nl
www.fleetinvestmentcompany.nl