Dethleffs L6501B Advantage Globetrotter

  • 95.364
  • 04 / 2004
  • Diesel
  • Handgeschakeld


Kampeer- en camper liefhebbers opgelet!

Het einde van de zomer nadert maar er zijn nog genoeg plaatsen te bezoeken om naar toe te gaan op vakantie of als uitvlucht in deze bijzondere tijd. Dit kan met het vliegtuig met alle drukte van dien, maar er zijn ook andere manieren: de camper! Zodra de oprit thuis is verlaten begint het vakantiegevoel al, op pad in je eigen mobiele huis. Zonder beperkingen en de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt.

Bij deze bieden wij een camper aan van het merk Dethleffs, het betreft een luxe en complete L6501B Advantage Globetrotter uit 2004. In deze camper bevindt zich alles wat nodig is voor een verzorgde vakantie, denk aan bijvoorbeeld 6 slaapplekken, een ruime zithoek voor 6 personen inclusief plateaustoelen voor, complete keuken (3 pits) met een koel/vriescombinatie, nieuwe gasinstallatie, ingebouwde toilet in combinatie met een douche, een riante luifel, fietsenrek en een zo goed als nieuwe TV (met schotel). Met de ingebouwde standkachel en airco maakt het niet uit welke kant de reis op gaat, of het nu naar de warmte is of naar de koudere gebieden deze Dethleffs is er klaar voor!

Wat deze camper ook uniek maakt in zijn soort zijn de gemonteerde zonnepanelen op het dak, dus zelfvoorzienend met stroom. Ook aan opbergruimte is er geen gebrek, er bevinden zich zowel boven als beneden kasten als aan de buitenkant waar zich enkele ruimtes bevinden. Hier vinden wij ook de grote water- en opvangtank. 

De afmetingen bedragen 6,90 meter lang, 2,25 meter breed en een hoogte van 2,99 meter. Het betreft dus een riante maar behendige camper welke te besturen is met een normaal B-rijbewijs en met hulp van een achteruitrijcamera.

Technisch is de camper voorzien van een 128PK (300NM) sterke 2.8 JTD diesel motor met turbo (ideaal voor in de heuvelachtige gebieden en zelfs bergen). Deze motor is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. Deze welbekende (camper)combinatie heeft als basis een Fiat Ducato.

Aan de historie van de camper is te zien dat de voorgaande eigenaren liefhebbers waren, de eerste kilometers zijn gemaakt in het Duitse landschap om vervolgens in 2014 in Nederlandse handen te komen. De camper komt met een complete historie en met de oorspronkelijke documentatie. Hieruit is ook de oplopende kilometerstand uit te verklaren. Recentelijk is de camper voorzien van een nieuwe APK tot 16-09-2022.

De Dethleffs is klaar voor een nieuw avontuur met een nieuwe liefhebber! Is de interesse gewekt en heeft u na het lezen nog vragen dan horen wij het graag. 

Tot ziens bij Autoservice Johan van der Ploeg
 

Details
Kenteken
NL
4XKZ25
Kenteken 4XKZ25
Bouwjaar 2004
BTW of Marge Marge
APK vervaldatum 16-09-2024
Tellerstand 95.364
Inrichting Integraal
Lengte (cm) 690 cm
Breedte (cm) 250 cm
Hoogte 299 cm
Kleur Wit
Aantal slaapplaatsen 06
Aantal zitplaatsen 5
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Aantal cilinders 4
Vermogen 94 kW / 128 PK
Cilinderinhoud 2800 cc
Gewicht 3120 kg
Opties & Accessoires

Comfort
  • Cruise control
Exterieur
  • Buitenspiegel rechts
  • Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Infotainment
  • Radio cd speler
  • Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
  • Airco
  • Elektrische ramen voor
  • Stuurbekrachtiging
Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen of een taxatie van uw eigen camper laten maken? Wij helpen u graag!

Adres

Einsteinstraat 10
9285WP Buitenpost