Terug naar overzicht

Jeep Wrangler 5.7 V8 Softtop

Marge € 44.995,-

€ 44.995,- Marge

Onbekend KM Tellerstand
Automaat Transmissie
1990 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 1990 Automaat
Verzekeringen vergelijken
Deel deze advertentie:

Specificaties

Kenteken
NL
4VJG60
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 12-07-2010
Datum eerste toelating (internationaal) 15-09-1990
APK vervaldatum 11-12-2024
Carrosserie Cabrio
Kleur Groen
Aantal deuren 3
Aantal zitplaatsen 2
Gewicht 1570 kg
Motorrijtuigenbelasting € 148 per kwartaal

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4000 cc
Vermogen 258 kW / 351 PK
Topsnelheid 170 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 9.4 seconden

Interieur

Lederen bekleding
Stuurbekrachtiging

Exterieur

Bullbar

Infotainment

Radio-cd/mp3 speler

Veiligheid

Alarmsysteem

Beschrijving



Aangeboden zeer unieke Jeep Wrangler 5.7 V8 Softtop uit 1990, die een volledige body-off restauratie heeft ondergaan met zorgvuldig vakmanschap. Deze unieke Jeep combineert tijdloze esthetiek met indrukwekkende upgrades, wat resulteert in een opvallend voertuig met buitengewone prestaties.
De krachtige 5.7 V8-motor, volledig gereviseerd en uitgerust met een Edelbrock carburateur, biedt een verfijnde aandrijfervaring. De automatische transmissie zorgt voor moeiteloos schakelen, terwijl het rondom schijfremmensysteem en de offroad banden garant staan voor uitstekende prestaties en veiligheid op diverse terreinen.

De toevoeging van een lier maakt deze Jeep Wrangler klaar voor avontuurlijke offroad expedities en biedt tevens een veiligheidsvoorziening voor noodsituaties. Het roestvrijstalen uitlaatsysteem voegt niet alleen duurzaamheid toe, maar draagt ook bij aan het krachtige geluid van de motor.

Binnenin biedt de premium geluidsinstallatie een meeslepende audio-ervaring, terwijl het digitale kompas u precies naar uw bestemming leidt. Deze Jeep Wrangler belichaamt niet alleen stijl en prestaties, maar ook het verlangen naar avontuur op de weg en daarbuiten.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, nodigen wij u uit om contact op te nemen. Grijp deze kans om eigenaar te worden van een klassieke Jeep met moderne verbeteringen, en geniet van een rijervaring als geen ander.