Terug naar overzicht

KTM 1190 Adventure R / 1e eigenaar & slechts 14.240 KM / Ori-NL motor!

Gereserveerd
Deel deze advertentie:
RDW erkend
Overschrijven ter plekke mogelijk
Kloppend aanbod
Friese gastvrijheid
Op afspraak geopend

Specificaties

Kenteken
NL
07MFGV
Bouwjaar 2014
BTW of Marge Marge
Tellerstand 14.240 KM
Gewicht 219 kg
Model motor All-road
Aantal sleutels 1

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Geschakeld
Aantal cilinders 2
Cilinderinhoud 1195 cc
Vermogen 110 kW / 149 PK

Exterieur

Handvatverwarming

Overige

Anti blokkeer systeem

Beschrijving

Nieuw binnen! Deze zeer leuke KTM 1190 Adventure R welke afkomstig van de eerste eigenaar. De motorfiets is origineel Nederlands geleverd en komt uit het bouwjaar 2014. Zeer leuke motor om mee te rijden, de KTM heeft verschillende driving modes waaronder sport, street, rain en off-road. Een leuke andere optie is de handvatverwarming, nooit meer koude handen dus! Met een kilometerstand van slechts 14.240 KM nog niet eens ingereden!
  • ABS
  • Valbeugels
  • Skidplate
  • Handvatverwarming
  • Driving modes
  • Middenbok + zijstandaard
  • Windscherm (verstelbaar)
De R versie van de Adventure R heeft een stoerdere look dan de normale Adventure door onder andere de grotere wielen (21" voor en 18" achter).

Wij zijn geopend op afspraak, een proefrit is enkel mogelijk bij intentie tot koop voor de vraagprijs. 

 

Voor vertrek uw dag limiet wijzigen!
U kunt bij ons betalen met internetbankieren op uw telefoon/laptop en denk eraan om uw dag limiet minimaal 4 uur van te voren te verhogen. Bij Rabobank en ABN is dit altijd nodig. 

Afspraak maken (geopend op afspraak)
Wilt u graag meer weten over dit voertuig of wilt u graag langskomen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij zijn op afspraak geopend. U kunt ons het beste telefonisch bereiken, maar e-mailen of Whatsappen is natuurlijk ook mogelijk. Wat u het prettigst vindt. Ook op de avonduren en zondagen is het mogelijk om een afspraak te maken, wat u het beste uitkomt!

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein De Ekers in Joure, op slechts enkele minuten van de snelweg A6. Joure is een dorp in het zuidelijke gedeelte van de provincie Friesland en is onlosmakelijk verbonden met Douwe Egberts, de bekende koffiebrander. 

Financiering
Een financiering is bij ons snel en gemakkelijk geregeld. Bent u een zakelijke of particuliere klant en uw wilt het bedrag graag in termijnen betalen? Het aanvragen voor een financiering is voor iedereen mogelijk en is altijd vrijblijvend. U kunt altijd contact met ons opnemen wat de mogelijkheden zijn of direct een financierings aanvraag indienen. 

Inruilen
Wilt u een voertuig inruilen? Ook dat is bij Hoogeboom Exclusive mogelijk.
Wilt u meer weten, een proefrit maken, een inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Wij helpen u graag!

Reservering 
Wij reserveren zonder aanbetaling helaas geen voertuigen. Uiteraard is het wel mogelijk om het voertuig kosteloos te reserveren zodra u weg rijdt, zo weet u zeker dat de rit niet tevergeefs is. Daarom is het verstandig ons voor vertrek altijd even te laten weten dat u eraan komt.