Terug naar overzicht

Volkswagen CC 1.4 TSI ACT DSG /2x R-Line/Panoramadak/Leder

Verkocht

Verkocht

67.529 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2016 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2016 Automaat 67.529 KM
Deel deze advertentie:
RDW erkend
Overschrijven ter plekke mogelijk
Kloppend aanbod
Friese gastvrijheid
Op afspraak geopend

Specificaties

Kenteken
NL
J496VX
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 27-01-2021
Datum eerste toelating (internationaal) 24-02-2016
APK vervaldatum 01-12-2024
Tellerstand 67.529 KM
Kleur Zwart
Bekleding Leder
Interieurkleur Zwart
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht 1405 kg
Maximum massa geremd 1500 kg
Motorrijtuigenbelasting € 181 - 203 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1395 cc
Vermogen 110 kW / 149 PK
Gemiddeld verbruik 5.6 l/100km

Uitgelicht

Glazen schuifdak
Panoramadak
Wegklapbare trekhaak
Xenon verlichting

Exterieur

Buitenspiegel rechts
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale vergrendeling
Getint glas
Glazen schuifdak
Koplampreiniging
Lichtmetalen velgen
Metaalkleur
Panoramadak
Park distance control
Sportpakket
Sportpakket
Sportvelgen
Trekhaak
Wegklapbare trekhaak
Xenon verlichting

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar.
Airco
Airconditioning
Automatische airconditioning
Climate control
Elektrische ramen voor
Elektrische ramen voor en achter
Elektrische stoelverstelling
Lederen bekleding
Lederen interieur
Middenarmsteun voor
Sportstoelen
Stuurbekrachtiging
Voorstoelen verwarmd

Infotainment

Navigatiesysteem
Radio cd speler
Radio-cd/mp3 speler
Stuurwiel multifunctioneel

Overige

Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Bestuurdersairbag

Comfort

Cruise control
Regensensor

Veiligheid

Adaptieve lichten
Alarm

Beschrijving

Introductie
De meeste mensen zullen bij een CC meteen denken aan een "Passat CC", de gefacelifte versie noemt Volkswagen echter enkel nog "CC". De CC moest een meer premium model van Volkswagen worden en mocht daarom niet meer geassocieerd worden met een Passat. De letters CC staan voor ‘Comfort Coupé’. De facelift versie van de CC is een stuk verfrissender geworden en oogt een stuk stijlvoller dan de eerste generatie. Vanaf 2012 is de facelift versie op de markt en sindsdien werd (helaas) ook de beruchte 1.4 TSI Twincharger (160PK) motor geleverd, helaas niet een van de beste motoren die Volkswagen ooit gebouwd heeft. In 2015 kwam Volkswagen echter met de 1.4 TSI ACT motor op de markt, een formidabele motor welke erg krachtig doch zuinig tegelijk is. ACT staat voor Active Cylinder Technology (ACT) en helpt brandstof besparen. Twee van de vier cilinders worden buiten werking gesteld als de motor weinig vermogen en koppel hoeven te leveren, en het enige dat je daarvan merkt, is een melding in het display.

Voor de liefhebbers van de CC zijn dus de modeljaren 2015 en 2016 een uitkomst, deze jaren was de CC namelijk verkrijgbaar met de 1.4 TSI ACT motor, de VW liefhebber weet hoeveel beter deze motoren wel niet zijn in vergelijking tot de eerdere 160 PK versies. 

De CC
Dit specifieke exemplaar is nieuw geleverd in 2016 en daarmee ook meteen één van de laatsten, de CC werd namelijk geproduceerd tot en met 2016. Voorzien van het heerlijk smoelende en sportieve R-Line interieur + exterieur en de formidabele 1.4 TSI ACT motor gekoppeld aan een feilloos schakelende DSG-Transmissie. Het R-Line pakket is te herkennen aan de andere bumpers, grotere luchtinlaten, R badges en grote 18 inch lichtmetalen R-wielen. Binnenin treffen we instaplijsten aan met R-Line opschrift, een multifunctioneel sportstuur met R logo, carbon lederen sportstoelen en een zwarte hemel. 

Daarnaast voorzien van boordevol opties waaronder xenon verlichting, LED verlichting achter, stoelverwarming, panoramadak, parkeersensoren voor + achter, climate control, navigatie, cruise control, wegklapbare trekhaak en meer.

Historie
Nieuw geleverd op 24 februari 2016 door de Volkswagen dealer in Duitsland (Ludwigsfelde). Door Volkswagen dealer A-Point naar Nederland gehaald daar ze in Nederland niet te verkrijgen en leveren waren/zijn. De liefhebber weet hoe lastig het is om het nieuwste type CC te vinden met de gewilde 1.4 ACT motor en een R-Line pakket.

Conditie en onderhoud
In sublieme staat verkerend met minimale gebruikerssporen voor de leeftijd, dit exemplaar zit dicht tegen nieuwstaat aan. De lak diep sprankelend zonder rare deuken en of krassen, vier nagenoeg onbeschadigde wielen met zeer goede A-merk Continental banden en het interieur ruikt en ziet er als nieuw uit, zelfs het leder is nog geheel onbeschadigd. Duidelijk een liefhebbers exemplaar.

Voorzien van 2 sleutels en ingevuld onderhoudsboekje, de CC heeft zeer recent nog een onderhoudsbeurt gehad bij een kilometerstand van 67.055 KM. Klaar om nog vele veilige en fijne kilometers te maken bij een volgende eigenaar!

Voor vertrek uw dag limiet wijzigen!
U kunt bij ons betalen met internetbankieren op uw telefoon/laptop en denk eraan om uw dag limiet minimaal 4 uur van te voren te verhogen. Bij Rabobank en ABN is dit altijd nodig. 

Afspraak maken (geopend op afspraak)
Wilt u graag meer weten over dit voertuig of wilt u graag langskomen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij zijn op afspraak geopend. U kunt ons het beste telefonisch bereiken, maar e-mailen of Whatsappen is natuurlijk ook mogelijk. Wat u het prettigst vindt. Ook op de avonduren en zondagen is het mogelijk om een afspraak te maken, wat u het beste uitkomt!

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein De Ekers in Joure, op slechts enkele minuten van de snelweg A6. Joure is een dorp in het zuidelijke gedeelte van de provincie Friesland en is onlosmakelijk verbonden met Douwe Egberts, de bekende koffiebrander. 

Financiering
Een financiering is bij ons snel en gemakkelijk geregeld. Bent u een zakelijke of particuliere klant en uw wilt het bedrag graag in termijnen betalen? Het aanvragen voor een financiering is voor iedereen mogelijk en is altijd vrijblijvend. U kunt altijd contact met ons opnemen wat de mogelijkheden zijn of direct een financierings aanvraag indienen. 

Inruilen
Wilt u een voertuig inruilen? Ook dat is bij Hoogeboom Exclusive mogelijk.
Wilt u meer weten, een proefrit maken, een inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Wij helpen u graag!

Reservering 
Wij reserveren zonder aanbetaling helaas geen voertuigen. Uiteraard is het wel mogelijk om het voertuig kosteloos te reserveren zodra u weg rijdt, zo weet u zeker dat de rit niet tevergeefs is. Daarom is het verstandig ons voor vertrek altijd even te laten weten dat u eraan komt.

Voertuig Historie Rapport

Voor dit voertuig is een Carfax Voertuighistorie rapport beschikbaar. Dit rapport geeft inzicht in de historie van een gebruikte auto.
Zo kom jij als koper niet voor onverwachte verrassingen te staan! Het Voertuig Historie Rapport bekijk je geheel gratis via deze link.