Terug naar overzicht

Mercedes-Benz Combi 280 TE AUT/cruise/elek.ramen

Verkocht

Verkocht

250.093 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
1982 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 1982 Automaat 250.093 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

Kenteken
NL
29HPG9
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 16-01-2009
Datum eerste toelating (internationaal) 16-06-1982
Tellerstand 250.093 KM
Carrosserie Station
Kleur Wit
Bekleding Leder/Stof
Interieurkleur Beige
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht 1575 kg
Maximum massa geremd 1500 kg
Motorrijtuigenbelasting Vrijgesteld
Aantal sleutels 1

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 2746 cc
Vermogen 136 kW / 185 PK

Exterieur

Centrale vergrendeling
Dakrails
Panoramadak
Schuifdak
Zonwerend glas

Interieur

Elektrische ramen
Middenarmsteun voor
Stuurbekrachtiging

Comfort

Cruise control

Overige

Automaat

Beschrijving

Mercedes-Benz 280TE een originele europese station. Import uit Zwitserland die echter bekend staan als luxe uitgevoerde modellen. 

Dit betreft een zeer nette en eerlijke Mercedes-Benz 280TE. Met zijn sevice boekje en de facturen van de afgelopen jaren kunt u zien dat deze wagen goed onderhouden is. Facturen in te zien en netjes in een mapje verwerkt. Kortom eerlijker dan dit wordt het niet bij de bijna 40 jarige oude auto. Wat betekent dat de auto over precies een jaar (16-06-2022) volledig belastingvrij is. Maar wees niet getreurd want tot dan kunt u nog gebruik maken met de overgangsregeling van 120 euro per jaar wegenbelasting. 

Auto is gekoesterd gebleven en altijd onder afdak geparkeerd geweest bij de laatste eigenaar die sinds 2009 (12 jaar) de wagen in bezit had. 

De wagen heeft de volgende luxe opties:
Elektrische ramen
Cruise control 
Automaat
Schuifdak 
Rolluik in kofferruimte 

De wagen is technisch verder in orde. Hij rijdt en schakelt zoals het bedoeld is om van een 280 M110 blok te verwachten. Met zijn krachtige vermogen beschikt de wagen over 185PK. 

Wat verder nog een aandachtspunt kan zijn is zijn hydraulische systeem. Aangezien de wagen een beetje hangt aan de achterzijde. Maar goed dit is voor een ieder weer een eigen keuze om het gemaakt te hebben of niet. 

Wij adverteren precies zoals ieder mag verwachten met kentekens en kilometerstanden in het dashboard gefotografeerd. Ook onderhoudsboekjes open, duidelijke en de maximaal aantal foto's van de binnen- en buitenkant, zodat u duidelijk kunt zien welke optie's de auto heeft en andere spec's die het vernoemen waard zijn.
 
Voorkom teleurstellingen en bel voordat u wilt komen. Indien we het voertuig nog in voorraad hebben, dan houden wij gedurende uw reistijd de auto voor u gereserveerd.
 
Inruilvoorstellen "via mail" of nog beter, via APP 06-46832332 dienen zo compleet mogelijk aangeleverd te worden. Hiermee bedoelen wij de inkoop site zo compleet mogelijk in te vullen. Let op! Ook de door u gewenste inruilprijs vermelden, daarna kunnen we uw voorstel pas in behandeling nemen.
 
Kijk ook op de website www.mb-oldtimers.nl voor het complete aanbod van onze oldtimers.