Terug naar overzicht

Lorries BOAT 1.300 | Boottrailer tot 7 m en 900 kg

Incl. BTW € 3.490,-

Lorries BOAT 1.300 | Boottrailer tot 7 m en 900 kg

€ 3.490,- Incl. BTW

Type aanhangwagen
892 kg Laadvermogen
2023 Bouwjaar
1300 kg
Bruto laadvermogen
Toon alle specificaties
1300 kg 2023 892 kg
Financiering aanvragen
Deel deze advertentie:

Specificaties

Bouwjaar 2023
BTW of Marge Incl. BTW
Merk Lorries
Model BOAT 1.300 | Boottrailer tot 7 m en 900 kg
Inrichting Boot
Eigen gewicht (kg) 408 kg
Laadvermogen (kg) 892 kg
Bruto laadvermogen (kg) 1300 kg
Aantal assen 01
Verstelbare verlichting Ja
Kantelbaar Nee
Geremd Ja
Type stekker 13 Polig
Lier Ja
Steunpoten Ja
Oplooprem Ja

Beschrijving

Op zoek naar een solide gebouwde trailer, welke uw boot veilig vervoert met geen enkel risico op beschadigingen? En moet die trailer dan ook nog eens voorzien zijn van slimme innovaties tegen een scherpe prijs? Dan is een boottrailer van Lorries de juiste keuze voor u. Deze geremde trailer heeft een max. toegestane massa van 1.300 kg en kan daarmee vaartuigen vervoeren tot zo’n zeven meter en een gewicht van bijna 900 kg.

De stalen constructie van de trailer wordt geproduceerd met kwaliteitsmaterialen tijdens een geautomatiseerd productieproces. Het frame is verstevigd met drie dwarsbalken, welke eventueel aangepast kunnen worden afhankelijk van het type boot dat vervoerd wordt. Het frame wordt, tijdens een thermisch verzinkingsproces, voorzien van een beschermende laag zink wat corrosie voorkomt. Optioneel kan de trailer nog in het zwart worden afgelakt. Verder is de trailer opgebouwd met onderdelen van het welbekende merk Knott. Zo is de as, aanhangerkoppeling, oplooprem, en lier van degelijke Duitse makelaardij.

Andere boottrailers op de markt maken veelal gebruik van harde kunststof rollen om de boot te ondersteunen. Bij Lorries wordt er daarentegen gebruik gemaakt van kunststof wielen, die grote voordelen met zich meebrengen. Dankzij deze wielen wordt de kans op beschadigingen afgenomen, ze laten geen strepen of krassen achter op de romp van uw boot. En dankzij de grote diameter van de wielen bieden ze veel meer draagvlak, wat leidt tot meer stabiliteit. Alle wielen zijn volledig aanpasbaar, zowel in hoogte als de hoek waarin ze geplaatst zijn.

Aan de achterzijde is een set dubbele wielen gemonteerd welke het centreersysteem vormen. Wanneer de romp van de boot tegen dit systeem aankomt, kantelt het zich tot 90 graden en past het zich aan de romp aan, hierdoor neemt de boot telkens weer de juiste positie op de trailer aan.

Verder is deze Lorries trailer voorzien van waterdichte LED-verlichting. De ouderwetse verlichtingsbalk is verleden tijd, want er wordt gebruik gemaakt van het LIGHT-UP systeem, hiermee kunnen de achterlichten simpel en snel weggedraaid worden. Tevens is de as van de trailer waterdicht, een extra naafafdichting beschermt de lagers tegen water. Er kan dus zonder zorgen zo het water ingereden worden, het biedt optimaal gemak.

Daarnaast standaard voorzien van een 13-polige stekker, geïntegreerde LED-verlichting in de zijkant van het frame, opstappen aan beide zijden en een aansluiting voor het doorspoelen van de remtrommels.

Kortom, een kwalitatieve trailer die veel stabiliteit biedt, optimaal beschermt, perfect centreert en veel gemak biedt. Dankzij de vele mogelijkheden perfect af te stellen voor uw eigen situatie. Een goed alternatief voor de veel duurdere Pega, Kalf en Vanclaes trailers! 

De Lorries boot trailer is tevens leverbaar met de volgende opties:
- frame in het zwart afgelakt (+ €250 incl. btw)
- 14” lichtmetalen velgen (+ €250 incl. btw)
Zie hiervoor onze overige advertenties.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn geopend wanneer het u uitkomt, ook op avond of in het weekend! U bent van harte welkom in onze showroom in Burgum, de koffie staat klaar! 

BOWT Watersport
Mr. W.M Oppedijk van Veenweg 18-1
9251 GA Burgum
(085) 009 20 40
info@bowt.nl
www.bowt.nl

Zoekwoorden: Pega, Kalf, Vanclaes, Van Claes, Marlin, Sterk, Vlemmix, Freewheel, Sun Way, Galaxy, Brenderup.