Lorries JET SKI 750 R | Waterscooter trailer met rollers

  • 2021
U zoekt een kwalitatieve trailer, met veel gebruiksgemak, voorzien van slimme innovaties voor een scherpe prijs? Dan is de Lorries jet ski en waterscooter trailer de juiste keus voor u. Deze ongeremde trailer, voorzien van rollers, heeft een max. toegestane massa van 750 kg en kan daarmee een jet ski, waterscooter of zelfs kleine boot tot 606 kg, 3,7 meter lang en 1,57 meter breed veilig vervoeren. Daarmee kan deze trailer gewoon over de weg met de witte kentekenplaat van uw auto. 

De stalen constructie van de trailer wordt solide geproduceerd uit kwaliteitsmaterialen tijdens een geautomatiseerd productieproces. De versterking van het frame is in een hoek van 45 graden gevormd, waardoor de kans op stoten tegen de romp van uw vaartuig wordt verkleind. Tevens zijn er twee kielrollen geplaatst waarmee het risico op beschadigingen helemaal wordt weggenomen. Het frame wordt, tijdens een thermisch verzinkingsproces, voorzien van een beschermende laag zink wat corrosie voorkomt. Optioneel kan de trailer nog in het zwart worden afgelakt. 

Standaard zijn de Lorries trailers voorzien van waterdichte LED-verlichting, met het LIGHT-UP systeem. Hiermee kunnen de achterlichten omhoog gekanteld worden, om tevens eventuele schade aan uit waterscooter te voorkomen bij het te water laten. Bij vele jet ski en waterscooter trailers komt het voor dat deze moeilijk in uw buitenspiegels te zien is. Door de achterlichten omhoog te kantelen, kunt u perfect de trailer naar de helling begeleiden. Het systeem werkt eenvoudig en gemakkelijk, nooit meer het gesleep met de afneembare lichtbalk. 

Daarnaast wordt de as van de trailer standaard geleverd met een waterproof naafafdichting, die de lagers beschermt tegen het water. Hierdoor wordt de levensduur van de lagers, de naven en de as verlengd. Uw jet ski of waterscooter zet u vast door een spanband in te haken in een van de vier vaste ogen op de trailer. De rollers zorgen ervoor dat uw waterscooter gemakkelijk en zonder al te veel inspanning perfect gecentreerd op de trailer komt te liggen. Daarnaast is het mogelijk om de hoogte en de positie van de rollers aan te passen, zo kan de trailer perfect afgesteld worden voor uw eigen situatie.

De Lorries jet ski en waterscooter trailer met rollers is tevens leverbaar met de volgende opties:
- slides i.p.v. rollers (- €50,- incl. btw)
- frame in het zwart afgelakt (+ €200,- incl. btw)
- 13" lichtmetalen velgen (+ €200,- incl. btw)

De zwarte afgebeelde variant, inclusief lichtmetalen velgen, zit daarmee op een totaalprijs van €1.600,-.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn geopend wanneer het u uitkomt, ook op avond of in het weekend! U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom in Burgum, de koffie staat klaar! 

BOWT Watersport
Mr. W.M Oppedijk van Veenweg 18-1
9251 GA Burgum
(06) 47 47 78 79 
info@bowt.nl
www.bowt.nl

Zoekwoorden: Jetloader, Jet-Loader, Jet Loader, Pega, Kalf, Vanclaes, Van Claes, Marlin, Sterk, Vlemmix, Freewheel, Sun Way, Galaxy, Brenderup.
Details
BTW of Marge Incl. BTW
Gewicht 144 kg
Interesse?

Wilt u meer weten, een proefrit maken, een inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen aanhangwagen laten maken? Wij helpen u graag!

Adres

BOWT
Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 18-1
9251GA Burgum