Harley Davidson FLSTFSE2 Fatboy CVO

  • 15.822 Mijl
  • 2005
  • Benzine
Deel deze advertentie:

Bijzonder, eyecatcher, snel, limited editon, exclusieve paint set!
Dit is de eerste CVO uitgevoerde Harley Davidson Fatboy Screaming Eagle, die maar in een kleine oplage zijn gemaakt. Dit maakt deze motor zeer uniek! CVO staat voor Custom Vehicle Operations.

Waaronder de standaard Harley een 88 ci motorblok ligt, is het bij de CVO een dik 103 ci Screaming Eagel Blok. Dat zorgt voor 80PK vermogen. Een motor voor de snelle jongens dus!

De handgeschilderde Pin Stripe en de geborstelde paint set maken de motor helemaal compleet. Het zadel is gemaakt van struisvogelleer. Motor is voorzien van Vance & Hines radius pijpen.

3 maanden garantie.
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)

Inruil van uw motor is mogelijk.
Reserveren van een motor is alleen mogelijk d.m.v. een aanbetaling. 
_________________________________________________________________________________________

Wij zijn EVO Motorcycles. Een occassiondealer voornamelijk gespecialiseerd in de Harley Davidson EVOLUTION motoren, oftewel de EVO’s. Deze zijn gebouwd van 1984 tot 1999. Wij hebben een ruime voorraad Harley’s staan in onze showroom op De Lange Baan 2a in Wommels.

De EVO-motoren zijn een begrip onder de Harley-kenners en staan ook wel bekend als de beste motoren van Harley. Dat maakt de EVO-motoren waardevast en we zien ze in de toekomst alleen maar in waarde stijgen! Hierdoor zijn de motoren niet alleen leuk om te bezitten, maar zijn ze ook nog eens een goede investering.

Wij zijn op vrijdag en zaterdag geopend. Daarnaast zijn wij geopend op afspraak. Bel of app ons en wij zetten de koffie klaar!

Van Harte Welkom!

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.
Financial lease
Details
Kenteken
NL
89-MR-HP
Bouwjaar 2005
TAX_TYPE Marge
Tellerstand 15.822 Mijl
Kleur Grijs
Brandstof Benzine
Transmissie Geschakeld
Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen of een taxatie van uw eigen motor laten maken? Wij helpen u graag!

Adres

De Lange Baan 2A
8731 DZ Wommels