Terug naar overzicht

Hobby La Vita 560KMFE Isabella voortent&luifel Airco Mover

Gereserveerd
Deel deze advertentie:

Specificaties

Bouwjaar 2009
BTW of Marge Marge
Breedte (cm) 250 cm
Maximaal toegestaan gewicht 1750
Aantal slaapplaatsen 6
Type bed Frans bed
Type bed 2 Stapelbed
Type bed 3 Overige
Aantal zitplaatsen 6
Type zithoek Rondzit

Beschrijving

Onze mooie, nette en complete Hobby La Vita Bionda aangeboden wegens aanschaf andere caravan. 

Deze caravan is voorzien van een bankairco met drie uitblazers die naast de originele ringverwarming uitblazers zijn gemonteerd. Zo wordt de koude lucht goed door de caravan verspreid en de uitblazers zijn instelbaar. 
Verder naast de standaard uitrusting voor en achter Thule fietsendragers, een TV, een vol automatische mover met zware accu en lader.

Er zit een mooie ruime en stevige Isabella voortent bij van 3 meter diep met carbon stokken en ook een bijpassende Isabella luifel met carbon stokken. De voortent staat mooi strak, daar staat Isabella natuurlijk ook bekend om. 

Het is een 6 persoon caravan en heeft een riante binnenruimte door de breedte van 2,5 meter. Ook uitgerust met sfeerverlichting, toilet, douche, 3 pits kookplaat, koelkast, vloerverwarming, boiler, ringverwarming, enz.

Kortom, een heerlijke en complete familie caravan met veel ruimte. 

Indien u interesse heeft of meer vragen heeft over de caravan dan verneem ik het graag. 

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.