Schroefset Suzuki Swift V Bjr 17-'20 ST Suspensions

Z. G.A.N. schroefset X 13276007 voor SUZUKI SWIFT V ( Bouwjaar 2017 - 2022 ) 
Nieuwprijs €831.86 

Het ST X Coilover-systeem is de ideale mix van sportiviteit en eenvoud met behoud van enig comfort op straat. Dankzij het brede scala aan rijhoogteverstelling kunt u uw banden en wielmontage nauwkeurig afstellen. De ST X Coilover-ophanging is ontwikkeld voor de dagelijkse bestuurder die de bochten moet nemen en toch comfort op de weg moet behouden. Eenvoudige, ongecompliceerde prestaties op de weg voor iedereen die gewoon wil instappen en rijden. Door de maximaal mogelijke verlaging die u traploos kunt afstellen, ziet uw auto er nog beter uit.

Individueel in hoogte verstelbaar. Met de ST X schroefset kunt u het uiterlijk van uw voertuig perfect aanpassen door de traploze verlaging. ST XA-schroefsets zorgen voor een nauwkeurige aanpassing aan uw rijhoogte en het uiterlijk van uw auto. ST vervaardigt een verstelbare veerstok gemaakt van duurzaam en wrijvingsgeoptimaliseerd polyamide composietmateriaal met een roestvrijstalen inzetstuk. Dankzij het composietmateriaal wordt corrosie tussen de steun en de zitstok voorkomen, waardoor een langdurige hoogteverstelling wordt gegarandeerd. Meervoudig afgedichte en gegalvaniseerde stalen stutten De verzinkte schroefveerpoten zijn, zoals gebruikelijk in de standaarduitrusting, gemaakt van verzinkt staal en de extra afdichting zorgt voor een optimale bescherming tegen corrosie. ST beschermt de innerlijke waarden van uw hoogwaardige ST-schroefsetophanging, inclusief de KW-dempers met een wrijvingsarm en drukbestendig demperhuis, het gebruik van een hardverchroomde zuigerstang en een monoblok geleidings- en afdichtingspakket.

De ST suspensions-schroefsets profiteren van jarenlange KW-ervaring in de ontwikkeling en productie van ophangingscomponenten voor de autosport en de straat. Al meer dan 20 jaar is KW als fabrikant de marktleider en innovator van individuele ophangingsoplossingen voor straat- en racetoepassingen. Waar ter wereld ook, sportieve chauffeurs, autofabrikanten en raffinaderijen vertrouwen op ST-schroefsets "Made in Germany". Elke ST-schroefset ondergaat tijdens de productie uitgebreide stresstests en wordt rechtstreeks in het hoofdkantoor van KW in Fichtenberg ontwikkeld en geproduceerd om te voldoen aan de hoge normen van KW-kwaliteitsbeheer. Productvoordelen: Hoogte verstelbaar Composiet veerplaat Stofbescherming, stootstop en weerbestendig TÜV technisch componentrapport KW-kwaliteit - exclusief voor ST Suspensions
Details
Merk ST Suspensions
Positie Linksvoor, Rechtsvoor, Linksachter, Rechtsachter
Artikelsoort Schroefset
Inclusief schokdempers Ja
Origineel / Imitatie Origineel
BTW / Marge Marge
Adres

Autobedrijf van der Ploeg BV
Kortelaan 70
9298 RJ Kollumerzwaag