Subaru Forester 2.0 CVT Premium Eyesight * Modeljaar 2018 * Trekhaak * 18 inch * Opendak

  • 67.846 KM
  • 12 / 2017
  • Benzine
  • Automaat
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Subaru Forester heeft slechts 67000 kilometer gelopen. In deze auto vindt u een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Fun en functie wordt samengebracht in het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. De BI-LED verlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Subaru horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, Eyesight (rijassistentie en aanrijdingspreventie ), Dodehoek camera, Kruisend verkeer detectie, Elektrisch bedienbare bestuurdersstoel met memory functie en in delen neerklapbare achterbank.

Deze Subaru is voorzien van knoppen op het stuur om het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem te bedienen. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z′n recht. Ook is de Subaru uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De auto is voorzien van een afneembare trekhaak met 13-polige aansluiting en is een uitstekende caravantrekker. Geen gehannes meer met de handrem en gas geven bij stilstaan op een oplopend stuk weg. De hill hold control zorgt voor een geslaagde hellingproef. Maximaal trekgewicht 2000 kg!

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions en de gegevens van nieuwe auto's, merken, types, nieuws etc. besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van onze site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen.
Details
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating (internationaal) 13-12-2017
Tellerstand 67.846 KM
Carrosserie SUV
Kleur Grijs Metallic
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1995 cc
Vermogen 110 kW / 149 PK
Topsnelheid 192 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 11.8 seconden
Maximum aantal toeren per minuut 6200 RPM
Koppel 198Nm
Gewicht 1500 kg
Maximum massa geremd 2000 kg
Gemiddeld verbruik 6.5 l/100km
Motorrijtuigenbelasting € 217 - 246 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2
Afleverpakketten

  • Afleveringskosten (€ 495,-)
    Afleveringskosten incl. afleveringsbeurt, garantie en eventuele nieuwe apk
Adres

Kortelaan 70
9298 RJ Kollumerzwaag